Глибоцький професійний ліцей
« Розглянуто » « Погоджено
» « Затверджено На засіданні м/о старший майстер заступник з НВР голова
м/о-ВакарюкО.Д _____Олар Ю.В. _______БогданВ.В
протокол №4 від 21 лютого 2013р
від 21 лютого 2013р
Контрольно - перевірні роботи
за І семестр з професії кухар
Завдання №1
Форми
нарізки моркви
Приготування н/ф
«Крученики волинські »
Завдання №2
Форми нарізки картоплі .
Приготування
н/ф «Котлета по-домашньому »
Завдання №3
Форми
нарізки капусти білоголової.
Приготування н/ф
риба смажена цілою.
Завдання
№4
Форми
нарізки цибулі ріпчастої.
Обробка с/г птиці
Завдання№5
Форми
нарізки томатів
Приготування
н/ф биточки українські
Завдання №6
Форми
нарізки буряка столового
Пластування
риби.
Завдання №7
Форми
нарізки огірків
Приготування
н/ф котлета по-київськи
Завдання №8
Форми
нарізки цибулі ріпчатої
Приготування
н/ф печінка смажена
Завдання №9
Форми
нарізки картоплі.
Приготування
н/ф котлета Марічка.
Завдання №10
Підготовка
помідор до фарширування.
Приготування
н/ф
Завдання №11
Підготовка огірків
до фарширування.
Приготування
н/ф піджарка чумацька.
Завдання №12
Підготовка
кабачків до фарширування.
Приготування
н/ф мозок смажений.
Завдання №13
Підготовка
картоплі до фарширування.
Приготування
н/ф котлета відбивна.
Завдання №14
Підготовка томатів
до фарширування.
Приготування
н/ф тюфтельки.
Завдання №15
Підготовка капусти білоголової до фарширування.
Приготування
н/ф риба смажена кругляками
Завдання №16
Підготовка
перцю болгарського до фарширування.
Приготування
н/ф риба смажена цілою
Завдання №17
Підготовка
томатів до фарширування.
Приготування н/ф крученики відбивні
Завдання №18
Підготовка
помідор до фарширування.
Приготування
н/ф фрикадельки.
Завдання №19
Підготовка капусти білоголовоїм до фарширування.
Приготування
н/ф страви
плов.
Завдання №20
Підготовка
картоплі до фарширування.
Приготування
н/ф лангет
Завдання №21
Підготовка
помідор до фарширування.
Приготування
н/ф
ковбаски львівські.
Завдання №22
Підготовка
картоплі до фарширування.
Приготування н/ф шніцель
Завдання №23
Підготовка
огірків до фарширування.
Приготування
н/ф легені смажені.
Завдання №24
Форми
нарізки капусти білоголової.
Приготування н/ф
риба фарширована.
Завдання №25
Форми
нарізки капусти білоголової.
Приготування н/ф риба
смажена порційним шматком
Завдання №26
Форми нарізки
картоплі.
Приготування н/ф риба смажена цілою
Завдання №27
Форми
нарізки цибулі ріпчатої.
Розбирання
риби на філе - пластування
Завдання №28
Форми
нарізки моркви.
Приготування н/ф риба в тісті «кляр»
Завдання №29
Форми
нарізки кабачків.
Приготування н/ф
риба фарширована.
Завдання №30
Форми
нарізки огірків.
Приготування н/ф
риба фарширована.
Комментариев нет:
Отправить комментарий