Розробка перевірних робіт з професіх "кухар"


      
Глибоцький   професійний ліцей


 « Розглянуто »                                        « Погоджено »                                  « Затверджено                На засіданні м/о                                старший майстер                        заступник з НВР                     голова м/о-ВакарюкО.Д                  _____Олар Ю.В.                             _______БогданВ.В
  протокол №4                                                                                            від   21 лютого 2013р
  від 21 лютого 2013р










Контрольно - перевірні   роботи




                       за І семестр  з професії   кухар







  
Завдання  №1

Форми нарізки моркви
Приготування н/ф  «Крученики волинські »



Завдання  №2
Форми нарізки картоплі .
Приготування н/ф  «Котлета по-домашньому »


Завдання  №3
Форми нарізки капусти білоголової.
Приготування  н/ф  риба смажена цілою.

Завдання №4
Форми нарізки  цибулі ріпчастої.
Обробка с/г птиці

Завдання№5
Форми нарізки  томатів
Приготування н/ф  биточки українські

Завдання  №6

Форми нарізки  буряка столового
Пластування риби.



Завдання  №7

Форми нарізки  огірків
Приготування н/ф    котлета по-київськи


Завдання  №8

Форми нарізки цибулі ріпчатої
Приготування н/ф    печінка смажена


Завдання  №9

Форми нарізки  картоплі.
Приготування н/ф    котлета Марічка.


Завдання  №10

Підготовка помідор до фарширування.
Приготування н/ф  


Завдання  №11

Підготовка  огірків  до фарширування.
Приготування н/ф    піджарка чумацька.

Завдання  №12

Підготовка кабачків  до фарширування.
Приготування н/ф    мозок смажений.

Завдання  №13
Підготовка картоплі  до фарширування.
Приготування н/ф    котлета відбивна.

Завдання  №14

Підготовка   томатів     до фарширування.
Приготування н/ф    тюфтельки.

Завдання  №15

Підготовка  капусти білоголової  до фарширування.
Приготування  н/ф риба смажена кругляками

Завдання  №16

Підготовка перцю болгарського  до фарширування.
Приготування н/ф     риба смажена цілою

Завдання  №17

Підготовка томатів  до фарширування.
Приготування   н/ф      крученики відбивні


Завдання  №18

Підготовка помідор до фарширування.
Приготування н/ф    фрикадельки.

Завдання  №19
Підготовка   капусти білоголовоїм до фарширування.
Приготування н/ф    страви   плов.

Завдання  №20

Підготовка картоплі  до фарширування.
Приготування н/ф    лангет

Завдання  №21

Підготовка помідор до фарширування.
Приготування   н/ф    ковбаски львівські.

Завдання  №22

Підготовка картоплі  до фарширування.
Приготування    н/ф    шніцель

Завдання  №23
Підготовка огірків  до фарширування.
Приготування н/ф    легені смажені.



Завдання  №24
Форми нарізки капусти білоголової.
Приготування  н/ф  риба фарширована.

Завдання  №25
Форми нарізки капусти білоголової.
Приготування  н/ф  риба смажена порційним шматком

                                                      Завдання  №26                                                                               
Форми нарізки картоплі.
Приготування  н/ф   риба смажена цілою

Завдання  №27
Форми нарізки  цибулі ріпчатої.
Розбирання риби на філе - пластування

Завдання  №28
Форми нарізки моркви.
Приготування  н/ф   риба в тісті «кляр»

Завдання  №29
Форми нарізки кабачків.
Приготування  н/ф  риба фарширована.

Завдання  №30
Форми нарізки огірків.
Приготування  н/ф  риба фарширована.




Комментариев нет:

Отправить комментарий